Duurzaam en gezond voedsel van dichtbij. Organiseer het zelf!
Webinar “Hoe start ik een buurtmarkt” — online

Webinar “Hoe start ik een buurtmarkt” — online

Wil je weten of het een buurtmarkt iets voor jullie is en wat erbij komt kijken? Hieronder zie je de uitleg van Bregje tijdens het recente webinar “Start je eigen buurtmarkt”. Wil je starten met een Buurtmarkt of heb je vragen daarover? Wil je het startpakket aanvragen? Neem dan contact met ons op

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten