Duurzaam en gezond voedsel van dichtbij. Organiseer het zelf!
Tuindersbijeenkomst

Tuindersbijeenkomst

Regelmatig organiseren we tuinderbijeenkomsten voor deelnemers aan de Cursus Moestuinieren op grotere schaal. Het is niet alleen leuk om te zien hoe de tuin van je mede-cursisten zich ontwikkelt, het is ook heel nuttig om met elkaar ervaringen uit te kunnen wisselen.

We hopen — zo gauw het weer kan, afhankelijk van de maatregelen — een live bijeenkomst te organiseren. We houden je via de nieuwbrief en de site op de hoogte van de eerstvolgende nieuwe datum.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten