Duurzaam en gezond voedsel van dichtbij. Organiseer het zelf!
Dorpendiner

Dorpendiner

Op 17 juli organiseerden wij het Dorpendiner. Een heerlijk Dutch-cuisine diner van drie top-chefs, in de tuin van Ús Hôf in Sibrandabuorren, geheel Corona-proof. Een diner voor vertegenwoordigers van dorpen die aan de slag willen met het thema lokaal voedsel in hun eigen dorp. Dit diner was ook de start van onze campagne om een eigen buurtmarkt te starten in je eigen dorp.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten