Duurzaam en gezond voedsel van dichtbij. Organiseer het zelf!
Doe mee met de Buurtmarkt Starterscursus — 3x online, start begin 2023

Doe mee met de Buurtmarkt Starterscursus — 3x online, start begin 2023

Wil je ook een Buurtmarkt starten? Voor lokale duurzame producten in jouw dorp? Heb je al een groepje enthousiastelingen hebt gevonden? Doe dan mee met de starterscursus voor Buurtmarkten. Daar leer je in drie online cursusavonden hoe je van start kan met jouw Buurtmarkt. Tijdens de eerste bijeenkomst bespreken we belangrijke motieven om een buurtmarkt te starten. Die verschillen namelijk per buurtmarkt en het is belangrijk om daar als initiatiefgroep keuzes in te maken. Tijdens de tweede bijeenkomst bespreken we de praktische kant van het opzetten van een buurtmarkt. Wat komt hier allemaal bij kijken en hoe organiseer ik dit? Bij de derde en laatste bijeenkomst bespreken we de hulpmiddelen die je kunt gebruiken om over het initiatief te kunnen communiceren met (potentiële) leden van jullie buurtmarkt. De eerstvolgende cursus zal begin 2023 plaatsvinden. Je kan met twee deelnemers vanuit jouw initiatief meedoen. Aanmelden kan alvast via het aanmeldformulier.