Duurzaam en gezond voedsel van dichtbij. Organiseer het zelf!
Try-out van de Voedselwerkplaats Pubquiz op donderdag 28 oktober

Try-out van de Voedselwerkplaats Pubquiz op donderdag 28 oktober

Try-out van de Voedselwerkplaats Pubquiz

donderdag 28 oktober 20:00 uur

De Voedselwerkplaats heeft een superleuke interactieve pubquiz ontwikkeld met interessante, maar vooral ook leuke vragen over lokaal voedsel. Een leuke manier om de jaarvergadering van het Dorpsbelang op te fleuren of een gezellige activiteit in het Dorpshuis te organiseren. Op donderdag 28 oktober om 20.00 uur organiseren we een Try-out van de pubquiz in het gemeenschapshuis van Sibrandabuorren, vlakbij Sneek. Wil je aanwezig zijn? Meld je dan aan voor 27 oktober door ons een berichtje te sturen. Zo kan je zelf ervaren wat de vragen zijn en even kijken hoe je zo’n avond kan aanpakken. Kijk hier voor meer informatie over de quiz.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten