dinsdag 15 december 18.00 – 19.30 uur met chefkok Kees Elfring – Inspiratie voor het (online) Kerstdiner! 

Als Voedselwerkplaats willen wij mensen graag inspireren op het gebied van duurzaam en lokaal eten. Wat eet je nu in dit seizoen en wat doe je met die knollen, kolen en pompoenen?

Op dinsdag 15 december vanaf 18.00 uur gaan we met De Voedselwerkplaats iets nieuws proberen. Namelijk samen online koken! Chefkok Kees Elfring van HupHupFoodlab, specialist van het concept Farm to Table, gaat samen met ons koken. Je krijgt vooraf een boodschappenlijstje zodat je zelf kan zorgen voor de benodigde ingrediënten. En dan gaan we het vanaf 18.00 uur via Zoom samen, maar wel vanuit huis, klaarmaken. Met allerlei tips en trucs van Kees. Daarna gaan we het ook opeten, dat kan ook samen via de online verbinding, maar als je thuis een druk huishouden hebt kan je de maaltijd ook gewoon zelf met je gezin opeten. Wat ons betreft is dit een oefening hoe je het misschien ook met je familie met de Kerst zo zou kunnen doen.

Geef je snel op via info@devoedselwerkplaats.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Wel zullen we het opnemen zodat je het instructiegedeelte eventueel nog een andere keer kunt bekijken.