Hoe werk je als tuinder en gemeenschap samen in een CSA? – 5 bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 uur, start 10 december 

Dit is een cursus georganiseerd door het CSA Netwerk Nederland voor tuinders en voor gemeenschappen die graag professioneel willen samenwerken. Maar hoe doe je dat? Wat is het gemeenschappelijke doel? Hoe maak je onderling afspraken? Welke organisatievorm hoort daarbij? Wie is de pachter van het land van de CSA?

Het fundament van je CSA

Een intensieve cursus om het fundament van je CSA vorm te geven. Voor startende en bestaande CSA’s, zowel vanuit het perspectief van de tuinder of van de gemeenschap. Begeleider is Damaris Mattijsen van Economy Transformers. Deze intensieve cursus bestaat uit 5 online cursusdagen van 9.00 – 15.30 uur, indien Corona het toelaat wordt het live.

Data zijn de donderdagen 10 dec, 14 jan, 28 jan, 11 feb en 25 feb. De kosten zijn 375€, mogelijk financiering via de SABE regeling via de kennisvoucher voor boeren. Voor vragen over financieringsregeling en aanmelding kan je terecht bij info@csanetwerk.nl.